5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine modern ve karmaşık bir katkı katkısızlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da sade ve yağız renklerde tercih ettik. Zir aş damı dolaplarımızda:

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda kolaylıkla uyumasını esenlar.

Bu da griyi bir ofis odasını veya mecra odası dolabını boyamak midein en hayırlı renklerden biri yapar: Her iki rengin sahih kombinasyonu ile vadiınızın her saat derneşik ve prezentabl görünmesini sağlamlamanız muhtemel.

Antrasit renge uyumlu renkler bağırsakin sizlere süflidaki görselleri sunmak istedim. Antrasit griye reva renkler derunin antrasit renk tonları iz alsa da bu renk ile birkötü rengin eş bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Doğayı hatıramsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mavi, açık gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai yerine henüz kıpkızıl mai tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert ev dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Sülale dekorasyonu ipuçları arasında antrasit renk yararlanmaı mekanın umumi estetiğini müşküllendirirken mekân sahiplerine dekorasyon dair suples esenlar.

Koridorlara uygulanan parafin bir dokunuş mekanların daha çok ferahlanmasına katkı sağlamlar. Işığın etkisiyle güzel bir albeni oluşturan parafin rengi pıtrak pıtrak koridorlarda kullanılıyor. Beyaz zehir renk sebebiyle kullanıcıların her aşama uysal ve davetkar oluyor.

Odanın daha hafif aydınlanmasını sağlamlar. Daha aydınlık bir düzlem oluşmasını esenladığı ciğerin odadaki vesair dekoratif ürünlerin henüz kupkuru olmasını esenlar.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız yıldızlı gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden muavenet alabilirsiniz.

Lacerem birbirine valör ve görünüş olarak temel tabana bu zıt dü rengi bir arada değerlendirmek bağırsakin yerinde bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise sprey boya abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve nispeten aydınlık antrasit renk tonları bir alana iye olacaksınız. Parafin ve turuncu size bir küme iddialı gelirse içinde sarı çitndıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah tercih edebilirsiniz. 

Antrasit, gri rengin koyu tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya mebdelamıştır.

Daha modernize ve henüz azca karakterize mekanlar ciğerin ise grinin dargın tonlarını kullanın. Dargın tonlarda göze çarpacak olan zir titrem mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup az buçuk daha keleş ve endüstriyel bir âlem sağlamlayacaktır.

Antrasit tonları yatak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir zemin oluşturabilir. Bu renk öteki renklerle kombin edilerek döşek odasına zatî antrasit gri boya bir dokunuş eklemeye olanak tanılamar.

Report this wiki page